Tina Amaréus

Behandlingar tillgängliga på Soulwalk

Driver företaget Amaréus Livsbalans, Själ- Cell- & Kroppsläkning, i Falsterbo sedan 2002.

 

När du kommer till mig kommer det som är redo för läkning i balans.

 

Obalanser kan visa sig i fysiska smärtor, trötthet, håglöshet, vidbrändhet, övervikt, yrsel, sorg, ilska, förvirring, seghet, du vågar inte gå vidare etc. Ibland har obalansen funnits där så länge att det nästan blivit ett ”normaltillstånd”.

Genom samtal och muskeltester upptäcker vi vad som behöver balanseras.

 

Efter alla år i behandlingsrummet har jag utvecklat en egen metod där jag balanserar och rensar ut både det som sitter fysiskt och mentalt via elektroplasman vi omges av.

Jag använder och integrerar gedigen kunskap, erfarenhet och min intuition med din energi.

Även om det kan verka flummigt så är upplevelsen ganska konkret. Ungefär som att ett SMS som färdas från en mobil i Australien och hamnar korrekt i en mobil i Sverige – helt galet men självklart!

 

Jag är Certifierad i följande: Massageterapi, Zonterapi, Qinopraktik och EQ-terapi. Har gått andra kurser på vägen bla healing, transhealing, koppning, öron-akupunktur, bars mm.

 

Jag ser fram emot att hjälpa Dig!

Boka gärna din behandling i förväg här 

Mobil: 073-642 85 62

Email: kroppsterapi@amareus.se

Qinopraktik – en blandning av västerländska och österländska metoder. Kinesiologiska tester visar tydligt vad som är svag energi i kroppen! De flesta känner en wow-känsla när de blir medvetna om vad som händer där under skalet;) Meridianer, muskler, mobiliseringstekniker, används för att nå balans.

 

Svensk Klassisk Massage – med massage och töjningar i kombination m Strain Counterstrain jobbas musklerna igenom för att städa ur slagg och spänningar som fysiskt manifesterat sig!

 

Strain Counterstrain – en metod som tar bort triggerpunkter och andra smärtor utan smärta! Genom att lura nervsystemets försvarssignaler som ju är smärta, försvinner smärtan med ett tingelingspö!

 

Zonterapi – Ändarna på kroppen tex händer, fötter, ansikte speglar de olika delarna vi består av. Via dem kan man behandla olika tillstånd. I det här fallet gäller det fötterna.

 

Koppning – Vaakum behandling! Gummikoppor lyfter bindväven och ökar cirkulationen!

 

Öronakupunktur – Ibland använder jag mig av zonerna i öronen!

Behandling heltimme 800 kr

Behandling halvtimme 450 kr

  • White Facebook Icon

© 2016 by Inspired Life