Tina Amaréus

Driver företaget Amaréus Livsbalans, Själ- Cell- & Kroppsläkning, i Falsterbo sedan 2002.

 

När du kommer till mig kommer det som är redo för läkning i balans. Genom samtal och muskeltester upptäcker vi vad som behöver balanseras. Varje behandling kan se olika ut då min intuition blandas med din energi för ögonblicket. Detta avgör vilken metod jag använder.

 

Jag är Certifierad i följande: Massageterapi, Zonterapi, Qinopraktik och EQ-terapi. Har gått andra kurser på vägen bla healing, transhealing, koppning, öron-akupunktur, bars mm.

 

Jag ser fram emot att hjälpa Dig!

Mona Sahlström

Jag är biomedicinsk analytiker sedan 1982 och startade företaget Happy Heart 2015 med intentionen

att länka samman vetenskap och andlighet.

 

Jag är certifierad EQ-terapeut, Reikihealer och utbildat mig i BARS -Access consciousness samt flera mediala kurser och utbildar mig nu till certifierat medium. 

 

Ser fram mot att träffa dig!

Behandlingar du kan boka på Soultime

Qinopraktik – en blandning av västerländska och österländska metoder. Kinesiologiska tester visar tydligt vad som är svag energi i kroppen! De flesta känner en wow-känsla när de blir medvetna om vad som händer där under skalet;) Meridianer, muskler, mobiliseringstekniker, används för att nå balans.

 

Svensk Klassisk Massage – med massage och töjningar i kombination m Strain Counterstrain jobbas musklerna igenom för att städa ur slagg och spänningar som fysiskt manifesterat sig!

 

Strain Counterstrain – en metod som tar bort triggerpunkter och andra smärtor utan smärta! Genom att lura nervsystemets försvarssignaler som ju är smärta, försvinner smärtan med ett tingelingspö!

 

Zonterapi – Ändarna på kroppen tex händer, fötter, ansikte speglar de olika delarna vi består av. Via dem kan man behandla olika tillstånd. I det här fallet gäller det fötterna.

 

Koppning – Vakuum behandling! Gummikoppor lyfter bindväven och ökar cirkulationen!

 

Öronakupunktur Ibland använder jag mig av zonerna i öronen!

Reiki - universell kärleksfull energi överförs genom healerns händer, en skön behandling där du ligger ner som ger ökad medvetenhet kring vad din kropp vill förmedla till dig. Behandlingen balanserar och stärker energiflödet samt hjälper till att frisläppa emotionella blockeringar som även kan ta sig i fysiska uttryck såsom smärta, stressymptom, sömnsvårigheter mm. Efter behandlingen brukar dessa symptom minska och du kan även uppleva en större känslomässig balans och lugn.

 

Medial vägledning - en medial vägledare förmedlar budskap från anhöriga från andra sidan, guider och änglar mm. Informationen kan hjälpa dig hitta rätt riktning i tillvaron,  se vilka möjligheter och utmaningar som finns kring en viss situation. Den mediala vägledningen ökar förståelsen och kan ge hjälp hur du kan förhålla dig till det som händer och sker.

Reconnective Healing – healing på alla nivåer: fysiskt, mentalt, känslomässigt, andligt och mycket mer. Ofta en livsavgörande upplevelse. Expanderar utöver alla kända former av energi-healing, inkluderar evolution av ditt innersta väsen. Det bidrar till bl.a. en ökad medvetenhet samt långvarigt välmående.

Access Bars – med lätt beröring på 32 punkter på huvudet, släpper du allt det som inte tillåter dig att ta emot. Dessa punkter innehåller alla de tankar, idéer, övertygelser, känslor och överväganden som du har lagrat under alla livstider. Löser upp begränsningar på alla områden i ditt liv som du är redo att förändra.  

EQ-terapi en djupt transformerande metod som avslöjar de ”negativa” känslornas gåvor till dig, nyckeln till din frihet. Det sker ett läkande på cellnivå, varje cell har minne och där lagras oftast traumatiska upplevelser som sedan under vår livs resa, hindrar oss från att leva utifrån vår högsta potential.

Behandling Heltimme  800 kr

Behandling Halvtimme 450 kr 

  • White Facebook Icon

© 2016 by Inspired Life