På Inspired Life möter du oss

Kontakta oss gärna om du undrar över något!
1/4

"Tillsammansför ett liv i glädje"

 

Mia & Eva har arrangerat kursresor i personlig utveckling under många år bland annat på Kos, Rhodos, Azorerna och i Spanien. Nytillkomning under 2019 är Österrike. Tillsammans har de grundat Inspired Life, Soulwalk och Soultime.

Kursledare är;
EVA DANNEKER
Driver Vattumannen med butik, events, postorder och förlag sedan 15 år tillbaka, Vattumannen erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, hälsa, livsåskådning mm. Eva är intresserad av människors inre utveckling och trivs i samklang med natur och djur. Eva är Mindfulnessinstruktör,
EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art - och Yogalärare.
 
MIA DE NEERGAARD
Uppskattad livscoach, kursledare och föreläsare som driver utbildningsföretaget Human Potential sedan 13 år. Mia har utvecklat EQ-Life Programmet och utbildat över 100 EQ-terapeuter™.  Hon är mindfulnessinstruktör, meditationsledare, ger kurser i personlig utveckling, attrakttionslagen och är skrattinstruktör. Mia har meditation gett ut flera cd skivor i positivt ledarskap. 
 
 
PETRA BERGQVISON​ -Ny medarbetare
Kursledare på vår Soulwalkresa till Alperna i Österrike.
Petra är livscoach med utbildningar i personlig inre utveckling såsom EQ-terapi, medial vägledning, yoga och healing. Föreläser i självledarskap
Ibland har vi ytterligare medarbetare med oss:
MONA SAHLSTRÖM
Mona är i grunden biomedicinsk analytiker som vill länka samman vetenskap och andlighet. Hon är certifierad EQ-terapeut, Reikihealer, BARS -Access consciousness och certifierat medium. 

Mejla oss gärna för mer information

  • White Facebook Icon

© 2016 by Inspired Life