"EN GÅNG OM ÅRET,

ÅK NÅGONSTANS 

DU ALDRIG VARIT

TIDIGARE."

Dalai Lama

REFERENSER

Soulwalk Spanien

En fantastisk resa. Kursledarna skapande en trygg atmosfär där man kände sig speciell. Ett varierande upplägg som inbjöd både till reflekterande samtal med övriga kursmedlemmar och till enskild kontemplation. Jag har rekommenderat resan till flera av mina vänner. Birgitta Nordin

Vi blev varmt mottagna och fick bra kartor och information om vad varje dagsetapp innebar. Upplägget var bra med samling på morgonen varje dag där intentionen för dagen togs upp. Under vandringen kunde jag välja att gå tillsammans med de andra i gruppen eller att gå själv. Samling tillsammans på hotellet på kvällen med teman och reflektioner från dagen. Varje kväll en tre-rätters middag men mycket prat och skratt. Kursen och vandringen blev individuellt anpassad till viss mån samtidigt som det blev en härlig gemenskap i gruppen. Kursledarna var proffsiga och måna om att alla hade det bra och jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Det var bra energier i hela gruppen som tillät alla att ta plats efter behov.

Lena Brag

Dan Nordström

Stockholm

Att vandra Soulwalk på El Camino är en helt fantastiskt vandring för både kropp och själ som garanterat påverkar dina resterande dagar i livet. Vandringen leds av underbara kursledare som lotsade oss fram på vägen till Santiago de Compostela och hjälpte oss att hitta vägen till oss själva.

Margaretha Kingham

Stockholm

Det var så bra! Så imponerad av allt arrangemang av hotell, väskor, restaurang & mat. Speciellt övningarna som fördjupat. Som första gången att gå Caminon, var det kanon att få guidning.Bra med spansktalande ledare. Ni är guld & resan är magisk.

Jeanette Maarup

Höllviken

Vilken härlig resa för kropp och själ i mindfulness! Er fantastiska ledning av inre fokus före, under och efter vandringen gav mig det jag så väl behövde och svetsade samman hela gruppen. Det är detta som skiljer denna resan från andra kurs och vandringsresor.Boende och allt annat arrangemang har varit toppen.En superhärlig resa jag kommer att minnas länge!

1 / 2

Please reload

Soultime Azorerna

En fantastisk resa till en magisk ö med ett underbart gäng och härliga, lyhörda och insiktsfulla ledare! Ett minne för livet! Anna-Karin Hildén Eliasson

Tack för en magisk resa till Azorerna. En resa med extra allt. Vackra vandringar, möte med delfiner och valar och många goda skratt. Så fylld av ny energi! Åsa Franzén

Kerstin Ingvarsson

Trelleborg

En resa med mycket upptäckter och upplevelser både invändigt och utvändigt. Allt under varsam och kärleksfull guidning.Jag ville inte missa en sekund av vår resa.

Mona Sahlstöm

Lund

Det händer något med en under den här resan. Man återvänder hem som en uppgraderad version av sig själv. Jag följer med igen. 

Please reload

  • White Facebook Icon

© 2016 by Inspired Life